Nederlands
Comfort, authenticiteit en persoonlijke service
... karakteriseren onze Canal Suites. In het historische hart van Amsterdam worden bezoekers voor zowel zakelijk als leisure worden een unique ervaring aangeboden. Een 17e eeuws grachtenpand gelegen aan de Amstel biedt u het perfecte verblijf in Amsterdam.

Appartementen met grachtenuitzicht

Wilt u genieten van een prachtig uitzicht over de authentieke Amsterdamse grachten? Kies dan voor een van onze appartementen met grachtenuitzicht. Deze appartementen kijken uit over de Keizersgracht, een van de oudste grachten van Amsterdam. Ieder appartement heeft een woonkamer, keuken, badkamer en wasfaciliteiten. De appartementen verschillen in grootte van 36m2 tot 48m2.

Appartementen met uitzicht op de binnentuinen

Genieten van de stad als een echte Amsterdammer? Onze grote duplex appartementen met twee verdiepingen kijken uit op Amsterdamse binnentuinen. Ieder appartement heeft een badkamer, 2 aparte slaapkamers, een keuken en wasfaciliteiten. De appartementen verschillen in grootte van 68m2 tot 86m2 en accommoderen 2 tot 4 personen.

Inbegrepen faciliteiten

  • Nespresso
  • Rituals producten
  • Fietsenhuur
  • Privé boottour
  • Parkeerservice
  • High-speed wifi
  • Wasfaciliteiten
Over Canal Suites
Onze modern en comfortable ingerichte appartementen ademen de 17e eeuwse historie uit. De zeven appartementen, allen gerenoveerd in 2016, bevatten prachtig bewaard gebleven ornamenten. De houten balken zijn voorzien van een aristocratische tint. De authentieke ramen bieden een fantastisch uitzicht over de levendige Keizersgracht. Aan de muren hangen schilderijen van de Nederlandse schilder Abraham Mignon (1640-1679), zijn schilderijen waren erg popular onder Nederlandse en Franse koningen. Gedeeltes van de appartementen zijn gedecoreerd met prachtig behang dat is ontworpen door Annet van Egmond. In “De Tuinen van Amsterdam” werd zij geïnspireerd door haar eigen huis, haar omgeving en haar architecturale erfgoed. Gevlochten ijzerwerk, zachte varens, en klimrozen worden verweven in haar ontwerpen
Afdrukken
Locatie
De meest plezierige manier om Amsterdam te verkennen is te voet of op de fiets. De boetiekappartementen zijn slechts één straat verwijderd van de bruisende winkelstraat de 'Utrechtsestraat', een straat met ontelbaar veel barretjes, restaurants en kledingboetiekjes. De voormalige boter-en-zuivel markt, ook wel het populaire 'Rembrandtplein', is een van de drukste pleintjes als het gaat om het nachtleven en ook deze ligt op slechts 5 minuten afstand. Andere centrale plekken, zoals de Dam, het Rijksmuseum, de Hermitage en de Albert Cuypstraat, zijn allemaal binnen handbereik.
Historisch gebouw
Dit monumentale pand aan de Keizersgracht is gebouwd in 1672, tijdens de Gouden Eeuw. Tijdens de Gouden Eeuw maakte Amsterdam een bloeiperiode door op het gebied van industrie en handel. De Keizersgracht is één van de grachten die gegraven werd om de vele immigranten van onderdak te voorzien en rijke mensen aan te trekken. De gracht is vernoemd naar Keizer Maximilian uit Oostenrijk. De drie grachten zijn een icoon geworden voor Amsterdam en staan op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst. Bekende kunstenaars en andere belangrijke persoonlijkheden vonden hun toevluchtsoord aan de Keizersgracht, waaronder Amerika’s tweede president John Adams. Het ontwerp van de grachtenpanden werd volledig overgelaten aan de smaak van de rijke burgers. Dit resulteerde in een prachtige diversiteit van architectuur die de grachten karakteriseert. Ons grachtenpand is een van de huizen ontworpen door de meester Samuel van der Hagen in 1672.

Contact

Please prove you are human!